Tech Tossen

Nu kan du få Rayman Legends gratis

Rayman er en af de spilfigurer som mange har et forhold til. Siden det første spil udkom til blandt andet Sega Saturn, PlayStation og MS-DOS, har Rayman været blandt de mest populære spil på markedet – og spillene har været fast inventar i de fleste hjem, hvor der enten spilles på konsol eller computer. Nu kan du få Rayman Legend kvit og frit gennem Ubisoft og du kan beholde det til evig tid.

Se også: Få de bedste spil til PC – Uplay+

Rayman Legends er et af de bedst anmeldte platformspil i nyere tid, og det appellerer til børn såvel som voksne. Hvis du ikke allerede har prøvet spillet, har du nu chancen. For Rayman Legends er som sagt gratis lige nu, og tilbuddet løber frem til den 4. april. Det eneste du skal sørge for, er at have en Uplay-konto. Har du ikke allerede en Uplay-konto, kan du oprette en kvit og frit her. Så snart du har oprettet en konto – eller hvis du allerede har en – så skal du bare gøre brug af tilbuddet på denne side. Her finder du også Might & Magic Chess Royale og Rabbids Coding, som også gives væk i skrivende stund.

Se også: Nye spil til PS Plus – April 2020

Dette lader til at være første bølge i en række såkaldte giveaways, som Ubisoft vil køre i løbet af denne måned. Nogle af de gratis spil vil komme i form af begrænsede prøveversioner, mens andre er fulde spil – ligesom Rayman Legends. Senere på måneden forventer vi at se store titler som Assassins Creed blive foræret væk af Ubisoft. Vi holder jer selvfølgelig opdateret her på Tech Tossen.

Exit mobile version