Tech Tossen

Nu kan du købe JBL Live Pro+

JBL Live Pro+ (Foto: JBL)

JBL Live Pro+ (Foto: JBL)

Jeg har efterhånden testet en del af JBL’s headsets. Både her på Tech Tossen og hos medier, jeg tidligere har arbejdet hos. Oftere end ikke, er der tale om god lyd til en overkommelig pris. Derfor er jeg altid spændt, når JBL lancerer nye produkter. Denne gang har JBL lanceret Live Pro+, som endelig er landet i butikkerne.

Læs også: JBL lancerer nye hovedtelefoner, højtaler og soundbar

Der er tale om et sæt ægte trådløse in-ear “ørepropper” – lidt i stil med Apple AirPods og alle de andre “stick designs” på markedet. Selv siger JBL – selvfølgelig, fristes man til at sige – at der er tale om lyd i topklasse. Mere interessant er det måske, at JBL Live Pro+ kommer med det, JBL kalder “Adaptive Noice Cancelling”. Sådan lidt løst oversat betyder det, at støjreduktionen automatisk tilpasser sig omgivelserne.

I hver ørestykke sidder der tre mikrofoner. Disse fjerner blandt andet ekko, hvilket har til formål at sikre klar lyd under opkald. Ifølge JBL, virker teknologien også udendørs i blæsevejr. Derudover understøtter JBL Live Pro+ Google Assistent og Amazon Alexa, hvis du er en af dem, der bruger stemmeassistent.

Helt lavpraktisk tilbyder ørestykkerne i sig selv op til syv timers batteri. Selve opladeretuiet rummer yderligere tre fulde opladninger, hvilket sammenlagt giver 28 timers afspilning. Etuiet er desuden Qi-kompatibelt, hvilket betyder trådløs opladning, og ti minutters opladning giver angiveligt en times spilletid.

Læs også: Anmeldelse: JBL LIVE 300TWS – Suveræn lyd til prisen

JBL Live Pro+ kan som sagt købes nu, til en pris på 1,499 kroner, via JBL’s hjemmeside. Vi får dem selvfølgelig til test her på Tech Tossen, og jeg glæder mig utroligt meget til at se, hvad headsettet kan levere. Prismæssigt ligger vi i hvert fald i en klasse, hvor JBL tidligere har brilleret!

Exit mobile version