Tech Tossen

Nu kan du skifte køn og ansigt når det passer dig i Ghost Recon Breakpoint

Efter et par måneder med blandet succes, ændrer Ubisoft nu måden, hvorpå man kan personliggøre sin karakter i Ghost Recon Breakpoint. Det sker med en patch, der udkommer til alle platforme i dag.

Opdateringen, med det flotte navn, 1.0.3.1, gør det muligt for spillere at ændre udseendet på sin “Ghost”, på et hvert givent tidspunkt. Mere specifikt kan man nu ændre køn og ansigt midt i spillet, når det passer én. I et opslag på Reddit understreger Ubisoft, at de vil give spillere mere frihed til at personliggøre deres karakter. Det betyder blandt andet frihed til at ændre karakterens fysiske fremtoning.

Som en del af denne opdatering har spillere også flere tilpasningsmuligheder tilgængelige fra starten. Studiet tilbyder nu spillerne yderligere 40 standardgenstande til at sammensætte sit outfit. Tidligere havde spillere brug for at finde genstandene i verdenen, eller købe dem med Skell Credits-valutaen. Det er i øjeblikket uklart, om spillere, der allerede har købt disse varer, vil få nogen form for kompensation fra Ubisoft.

Opdateringen inkluderer desuden en række rettelser. Alle detaljerne om patch 1.0.3.1 kan læses her.

Exit mobile version