Tech Tossen

Ny trailer for Outlast: Trials afslører, at der skal ventes lidt endnu

Det nyeste spil i Outlast-serien er en co-op-oplevelse med op til fire spillere. Spillet finder sted i et “mind control-facility” under den kolde krig. Co-op er afgjort en stor ændring for Outlast, men vi elskede 2017’s Outlast 2 som skræmte os fra vid og sans. Disse udviklere har helt klart nogle evner inderfor genren. Så det bliver spændende at se, hvordan de formår at flette Co-op sammen – det er nemlig altid bedre at skide i bukserne i godt selskab!

Læs også: Pokémon Snap kommer til Nintendo Switch

Vi er stadig ikke helt sikre på, hvordan disse tankekontroleksperimenter udfolder sig. Selvom scenariet ikke ender godt for begge karakterer, så må vi vente med at se, hvordan det hele ender. Traileren giver os virkelig smag for temaet i spillet, og den smag er blod, tårer, skrig og sort mug.

Spillet er sat i den kolde krigs æra hvor menneskelige forsøgskaniner rekrutteres ufrivilligt af de ‘gode’ folk i Murkoff Corporation. Formålet er at teste avancerede metoder til hjernevask og sinds-kontrol. I en verden af mistillid, frygt og vold vil din moral blive udfordret, din udholdenhed testet og din livsglæde knust. Altsammen i jagten på fremskridt, videnskab og fortjeneste.

Der hverken givet information om prissætning eller nærmere dato for udgivelse, det eneste der bliver fortalt er… ‘Freedom ends in 2021’

Exit mobile version