Tech Tossen

Nye spil til PlayStation Plus i november – og første til PS5

PlayStation går en stor måned i møde. Den 19. november rammer PlayStation 5 det danske marked, hvilket betyder, at november måneds PlayStation Plus bliver en helt anderledes størrelse end vi er vant til. Derudover lanceres PlayStation Plus Collection, hvilket Sony har uddybet på PlayStation Blog.

Læs også: PlayStation 5 klar med populær underholdning ved lancering

Til at starte med, kommer der som vanligt nye spil til alle PlayStation Plus-abonnenter i november. Der er tale om 3 titler, hvoraf det ene er klar til PlayStation 5 ved lancering. Inden da kommer PS4-titlerne, Middle-Earth: Shadow of War og Hollow Knight: Voidheart Edition til PlayStation Plus den 3. november.

Middle-earth: Shadow of War (PS4)

Middle-Earth: Shadow of War hiver dig ind i Tolkiens univers, i tidsrummet mellem Hobbitten og Ringenes Herre. Du skal infiltrere dig bag om fjendens linjer for at samle din egen hær og tage kontrol over Mordor. Med Nemesis-systemet kommer du til at opleve din egen personlige historie med hver fjende og ven, for til sidst at stå ansigt til ansigt med Sauron og hans Ringånder.

Hollow Knight: Voidheart Edition (PS4)

Lås op for nye færdigheder og skræddersy dine powersets, så de passer til din spillestil. Udforsk snørklede huler og gamle byer for at afdække et kongeriges gamle historie. Stå ansigt til ansigt med episke bosser, der udfordrer dine kamp- og platformeevner, når du stræber efter at løse mysterierne begravet i hjertet af kongeriget.

Begge PlayStation 4 spil vil være tilgængelige på PlayStation Plus fra den 3. november og frem til den 30. november.

Bugsnax (PS5)

Det allerførste PlayStation 5-spil, der rammer PlayStation Plus, er Young Horses’ charmerende og finurlige førstepersons eventyrspil, Bugsnax. Du er en undersøgende journalist, der begiver sig ud for at udforske Snaktooth Island, hvor de legendariske ‘halvt insekt og halvt snack’-væsner, Bugsnax, huserer. Opdag, jag og fang alle 100 skadedyr, mens du samtidigt opsøger og genforener øens beboere.

Bugsnax vil være tilgængelig på PlayStation Plus fra den 12. november og frem til 4. januar.

PlayStation Plus Collection

Ved lanceringen af PlayStation 5, vil alle PlayStation Plus-medlemmer få adgang til PlayStation Plus Collection. Ifølge PlayStation selv, byder samlingen på 20 spil, der definerer generationen. Det skal nævnes, at PlayStation Plus Collection KUN er tilgængelig på PlayStation 5.

Læs også: Sony vil lade PlayStation 5 optage stemmechat

Så selvom der er tale om 20 PlayStation 4-spil, kan du altså ikke tilgå samlingen fra din PlayStation 4-konsol. Derudover siger Sony, at udvalget af spil kan variere i forhold til geografi. Du kan se den fulde liste af PlayStation Plus Collection-spil her:

PlayStation 5 kommer i to varianter – en med og en uden optisk drev. Konsollerne lanceres den 12. november i USA, Japan, Canada, Mexico, Australien, New Zealand og Sydkorea. Europa må vente en ekstra uge, hvilket betyder, at konsollen rammer det hjemlige marked den 19. november.

Exit mobile version