Tech Tossen

Nye titler i uge 44

Vi er gået ind i en ny uge, hvilket også betyder, at en række nye spil udkommer. Vi har taget et hurtigt kig på de mest ventede titler til PC, Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch. Ugen byder på alt fra helt nye titler og remastered udgaver, til genudgivelser, der lanceres på en ny platform.

Resident Evil 5 & 6 – Kommer til Nintendo Switch den 29. oktober

Endnu to Resident Evil titler rammer Nintendos hybridkonsol. Resident Evil 5 & 6 inkluderer begge co-op multiplayer, og så kommer spillene med alle tidligere udgivede DLC’er. I Resident Evil 5 forhindrer Chris Redfield og Sheva Aloma en terrortrussel i Afrika, mens Resident Evil 6 byder på en samling af vores yndklingskarakterer fra spilserien.

Afterparty – Kommer til PlayStation4, Xbox One og PC den 29. oktober

Afterparty er et nyt spil, fra skaberne af Oxenfree, hvor vennerne Milo og Lola er fanget i helvede. For at undslippe underverdenen, skal de to venner udkonkurrere Djævelen selv i disciplinerne druk og fest. Spillet byder på et dialogsystem, hvor svarene ændre forholdet mellem karaktererne, såvel som den samlede historie.

Super Monkey Ball Banana Blitz HD – Kommer til PlayStation 4 og Xbox One den 29. oktober

Super Monkey Ball er et partyspil fra øverste hylde. Spillet indeholder 50 minigames og 100 forhindringsbaner. Spillet udkommer nu en HD-udgave, der også inkluderer Sonic The Hedgehog som spilbar figur. Super Monkey Ball Banana Blitz HD kommer til PlayStation 4 og Xbox One i denne uge, mens spillet kommer til PC senere på året.

Yakuza 4 – Kommer til PlayStation 4 den 29. oktober

Her er der i virkeligheden tale om en såkaldt remastered genudgivelse til PlayStation 4. Spillet er ovenikøbet en del af Yakuza Remastered Collection, der indeholder Yakuza 3, 4 og 5. Spillene har dog forskellige udgivelsesdatoer, med Yakuza 3 Remastered lanceret den 20. august 2019, og Yakuza 5 Remasteret den 11. februar 2020. I morgen kommer Yakuza 4 Remastered så som andet spil i samlingen.

Luigi’s Mansion 3 – Kommer til Nintendo Switch den 31. oktober

Mario og Luigi er fanfavoritterne over dem alle, hos de fleste Nintendo-spillere, derfor er Luigi’s Mansion 3 også en af de mest ventede titler til Nintendo Switch i år. Spillet udgives allehelgensaften – det, de i Donald Trumps forenede stater kalder for Halloween – hvilket ikke er helt tilfældigt. Spillet går nemlig ud på at udforske det (u)hyggelige Last Resort Hotel, hvor hver etage har sit eget uhyggelige tema. Spillet indeholder selvfølgelig flere multiplayerdele, hvor man blandt andet kan spille som en geléversion af Luigi ved navn Gooigi.

Exit mobile version