Tech Tossen

Nyt Resident Evil-spil bliver offentliggjort op til The Tokyo Gameshow

Resident Evil-serien tæller intet mindre end tyve titler, hvor det ældste udkom til PlayStation i 1996. Siden da er det også blevet til seks spillefilm, med Milla Jovovich i hovedrollen som Alice. Nu kommer der endnu et Resident Evil-spil fra udvikleren, Capcom. Capcom løfter sløret for den første officielle teaser trailer til spillet, der har fået navnet, Project Resistance, den 9. september, hvilket er lige op til The Tokyo Game Show.

Efterfølgende vil Project Resistance være at finde til The Tokyo Game Show, der løber fra den 12. september til den 15. september. Her forventes det, at udviklere vil fremvise gameplay fra spillet. Som set så ofte før, er det dog ikke sikkert, at gameplayet bliver offentliggjort udenfor selve messen – i hvert fald til at starte med.

Vi har fundet en video på YouTube, der viser trailere for Resident Evil 1-7:

Resident Evil Outbreak-hjemmesiden er i øvrigt blevet opdateret med en blank side, hvor der blot står “OK” i øverste, venstre hjørne. Det betyder muligvis ingenting, men det samme skete for Resident Evil 2-hjemmesiden lige op til lanceringen af genudgivelsen. Vi bliver klogere, når Capcom udgiver traileren for det nye Resident Evil-spil den 9. september.

Exit mobile version