Tech Tossen

OnePlus 8 lanceres den 14. april

Den kommende serie af telefoner fra OnePlus, OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, lanceres tirsdag den 14. april – det bekræfter OnePlus selv via en pressemeddelelse og producentens egen hjemmeside. Det kommende event bliver streamet direkte fra OnePlus’ hjemmeside og YouTube, som det efterhånden er kutyme under Coronakrisen. Vi ved med sikkerhed, at OnePlus kommer til at løfte sløret for to telefoner, men flere medier spekulerer i, at vi også får en billigere model at se, og måske endda et TV.

Læs også: Derfor skal du ikke købe Apples nye iPad Pro

Billedet fra OnePlus’ hjemmeside – med TV og telefon.

Hvorfor vi lige nøjagtigt skulle få et TV at se, bliver der spekuleret i på baggrund af OnePlus’ teaser-billede på hjemmesiden, som I kan se herover. På billedet ser man, udover en telefon med et ottetal, også et TV med et OnePlus-logo, samt teksten “OnePlus 8 Series Launch Event”. Hvis man skal være en smule kynisk, så kan billedet også bare betyde, at eventet streames – selvom det kunne være interessant med et TV fra den kinesiske producent. I Indien har OnePlus allerede lanceret OnePlus TV 55 Q1 Pro, som med rette kan introduceres til flere markeder, heriblandt det danske.

Arrangementet løber af stablen klokken 17:00 den 14. april, og via OnePlus hjemmeside kan man tilføje tidspunktet til sin kaldender. Vi er temmelig sikre på, at de to topmodeller kommer med 120- og 90-Hz skærme, Snapdragon 865 og 5G-kompatibilitet. Den billigere OnePlus Lite må nøjes med et billigere MedieTek-chipset og ringere kamera, hvis vi skal nævne et par af kompromiserne. OnePlus 8 Lite kan dog meget vel først blive lanceret om et par måneder, hvis man skal tro de florerende rygter.

Exit mobile version