Tech Tossen

OnePlus 9 lanceres den 23. marts

OnePlus (Foto: Tech Tossen)

OnePlus (Foto: Tech Tossen)

OnePlus har annonceret den officielle lanceringsdato for OnePlus 9. Lanceringen kommer til at foregå tirsdag den 23. marts klokken 15:00 dansk tid. Udover afsløring af lanceringsdato, har OnePlus også løftet sløret for et samarbejde med den svenske kameraproducent, Hasselblad.

Hasselblad er blandt andet kendt for at at lave de kameraer, der var med på Apollo 11-missionen. De var med andre ord de første kameraer på Månen, tilbage i 1969. Afsløringen af samarbejdet kommer efter en uge, hvor OnePlus intensivt har teaset for noget nyt, der har haft netop Månen i centrum.

Læs også: OnePlus teaser for noget nyt den 8. marts

På OnePlus’ officielle hjemmeside indgår ordet ‘moonshot’ således i URL’en for teaseren. Og her på kontoret modtog jeg i sidste uge en pakke fra OnePlus, med frysetørret is af den slags, som astronauter angiveligt har med ud i rummet.

I forhold til partnerskabet mellem OnePlus og Hasselblad, er der ikke voldsomt mange detaljer. Selskaberne er angiveligt enige om en aftale, der løber i tre år, hvor de sammen skal udvikle den næste generation af smartphonekameraer til OnePlus’ flagskibsmodeller – dette inkluderer selvfølgelig OnePlus 9.

Læs også: ASUS inviterer til lancering af ROG Phone 5

Hvilke ændringer det helt præcist medfører, er ikke helt klart. Men OnePlus og Hasselblad påstår, at de har ‘tweaket’ kameraets farvegengivelse, således at billedet ser mere naturligt ud. Derudover tilbyder OnePlus 9 at tage billeder i 12-bit RAW, hvilket også findes hos Samsung Galaxy S21 Ultra og iPhone 12 Pro-serien. Dermed træder OnePlus ind i et selskab, der indtil nu har været forbeholdt de absolut dyreste telefoner på markedet.

Exit mobile version