Tech Tossen

OnePlus inviterer til lancering af OnePlus 10T 5G

For intet mindre end tredje gang i år, inviterer OnePlus til lanceringsevent. Denne gang lader dog til at blive en speciel oplevelse. Det bliver nemlig den første in-person lancering fra den kinesiske producent, siden 2019, når OnePlus 10T 5G afsløres for offentligheden.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus Nord Buds

T-modellerne fra OnePlus har traditionelt set budt på mindre, men mærkbare, opgraderinger af eksisterende flagskib. Og i år er ingen undtagelse, hvis du spørger OnePlus. Hardwaremæssigt har den kinesiske producent endnu ikke afsløret det helt store. Til gengæld er det offentliggjort, at det kommende OxygenOS 13 lanceres sammen med telefonen. Her lover OnePlus forbedringer til gaming, forbindelse og personalisering.

I og med, at det er første in-person lancering i flere år, har du mulighedfor selv at deltage. Billetterne til arrangementet kommer i åbent salg fra i dag – den 21. juli 2022. Prisen på 25 amerikanske dollars er heller ikke meget. Til gengæld skal du hele vejen til New York, hvis du vil overvære lanceringen af OnePlus 10T

Læs også: Anmeldelse: OnePlus 10 Pro 5G

Du kan selvfølgelig også bare følge eventet live via den officielle hjemmeside, eller på OnePlus’ YouTube-kanal. Arrangementet løber af stablen den 3. august, klokken 16:00. Du kan læse mere om lanceringen her.

Exit mobile version