Tech Tossen

OnePlus lancerer Nord CE 5G i morgen

OnePlus er klar til at lancere endnu en telefon i budgetklassen. Telefonen hedder OnePlus Nord CE 5G og bliver lanceret i morgen klokken 16:00. CE står for ‘Core Edition’, og refererer ifølge OnePlus’ produktchef, Oliver Zhang, til en speciel designfilosofi. Filosofien går ud på at koge telefonen ned til de vigtigste og mest essentielle funktioner.

Læs også: Video: OnePlus Nord anmeldelse

“Du ser mellemklassetelefoner på markedet med meget overdrevne specifikationer. Vi har aktivt undgået nogle af disse funktioner og beholdt de ting, vi følte, virkelig ville gøre en forskel for den daglige smartphone-oplevelse. Blandt andet hurtig opladning (Warp Charge 30T Plus), en 90Hz AMOLED-skærm og 5G,” har Oliver Zhang udtalt til TechRadar.

Vi kan dog godt tillade os at sige – uden at fornærme nogen – at OnePlus selv har brugt de “overdrevne” specifikationer. Den første Nord kom med et firdobbelt kamerasetup, hvor i hvert fald en af linserne var mere gimmick end brugbar. OnePlus Nord CE 5G holder sig til tre kameralinser, så måske er OnePlus selv blevet kloge af skade.

I forhold til specifikationer, peger rygterne i retning af et hovedobjektiv på 64 megapixels. Farvevalgene ser ud til at blive sort, blå og sølv. Telefonen skulle være 7,9 millimeter tyk, og i modsætning til OnePlus Nord, kommer Nord CE 5G angiveligt med et jackstik.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus 9 – næsten hele pakken

OnePlus Nord CE 5G lanceres som sagt i morgen klokken 16:00. Allerede nu ved vi, at telefonen afsendes fra OnePlus den 14. juni, hvis du forudbestiller. Lanceringen kan livestreames på OnePlus’ hjemmeside. Der kan du også deltage i lodtrækningen om et gratis eksemplar af den nye telefon, samt læse om “Byt og opgradér”, studierabat og meget mere.

Exit mobile version