Tech Tossen

OnePlus lancerer smartwatch i 2021

I 2021 kommer det længe ventede smartwatch fra OnePlus endelig. Det bekræfter OnePlus-direktøren, Pete Lau, via Twitter. Det smarte ur skal efter planen lanceres tidligt i det nye år, og vil være den kinesiske producents første forsøg med såkaldte ‘wearables’.

Læs også: Endelig! Nu kommer Android Auto til Danmark

Der er endnu ingen konkrete detaljer om det kommende smartwatch. Dermed kender vi intet til den præcise lanceringsdato, hvad prisen bliver og hvilket styresystem, uret vil bruge.

At OnePlus nu endelig ser ud til at lancere et smartwatch, kommer næppe som nogen overraskelse. Faktisk har producenten angiveligt designet et ur med Wear OS – dengang det stadig hed Android Wear. Uret kom dog aldrig i produktion, men historien er bekræftet af Pete Lau selv via et interview med Wall Street Journal.

Vi havde færdiggjort designet, men vi valgte stadig at skrotte det.

Pete Lau til Wall Street Journal

En lancering af OnePlus’ allerførste smartwatch i starten af 2021 kommer i kølvandet på lanceringen af Oppo Watch. De fleste, der følger lidt med i industrien ved, at det ikke skorter på ligheder mellem Oppo- og OnePlus-produkter. De to producenter er en del af samme konglomerat, og nogle gange kunne man fristes til at tro, at Oppo bruges som forsøgskanin før et lignende OnePlus-produkt lanceres.

Læs også: Xbox-app kommer måske til TV næste år

De seneste år er OnePlus begyndt at udvide selskabets produktportfolio. Udover flagskibstelefonerne, som lanceres hvert år, laver producenten også en serie hovedtelefoner, en serie af budgettelefoner under navnet Nord, samt en serie smart-TV.

Exit mobile version