Tech Tossen

Opdatering tilføjer 60 fps til Assassin’s Creed Valhalla

En ny opdatering til Assassin’s Creed Valhalla tilføjer en funktion, der skal sikre, at spillet kører med 60 billeder i sekundet. Derudover kommer opdateringen med de obligatoriske rettelser til spillets børnesygdomme.

Læs også: Assassins Creed-spil kommer måske ikke til PlayStation 5

Den største nyhed er den såkaldte ‘Performance Mode’, der sikrer, at PlayStation 5 og Xbox Series X/S kører spillet med med 60 billeder i sekundet. Det skal ske ved at spillet selv regulerer indstillingerne således, at konsollerne holder de konstante 60 fps. Fælles for både PlayStation 5 og Xbox Series X er, at konsollerne faktisk allerede var ret tætte på 60 fps. Den billigere Xbox Series S derimod, var ikke i nærheden.

Læs også: Far Cry 6 afsløret på Ubisoft Forward

Udover ‘Performance Mode’, kan du også vælge ‘Quality Mode’, der giver bedst mulige opløsning. Her vil spillet dog kun køre med 30 billeder i sekundet. Siden lancering har PlayStation 5 og Xbox Series X begge været indstillet til ‘Performance Mode’, mens Xbox Series S har været indstillet til ‘Quality Mode’. Men det kan du selv styre nu.

Den nye opdatering til Assassin’s Creed Valhalla byder som nævnt også på en række rettelser. Det påvirker blandt andet brugerfladen, gameplayet og spillets åbne verden. I et blogindlæg lister Ubisoft forbedringer til både styresystem og NPC’ernes opførsel.

Blandt de mere spøjse rettelse står der blandt andet, at fisk nu spawner i Norge, i dårligt vejr. Derudover vil krager ikke længere falde fra himlen i Asgard, mens hunde ikke længere svæver, når Eivor starter en ‘pet session’. Du kan læse om alle opdateringens forbedringer her.

Opdateringen til Assassin’s Creed Valhalla ruller ud på tværs af alle platforme i dag, klokken 13:00 dansk tid.

Exit mobile version