Tech Tossen

PlayStation Now er blevet billigere

Sonys spilstreamingtjeneste, PlayStation Now, er blevet billigere. Tjenesten der er tilgængelig på PlayStation 4 og PC, har nu fået et markant mindre, permanent prisskilt, der starter ved 80 kroner om måneden. Det bliver selvfølgelig billigere, hvis man abonnerer i mere end en måned ad gangen.

Således koster den kvartalsvise betaling 195 kroner, hvilket svarer til 65 kroner om måneden, mens den årlige betaling ligger på 475 kroner, hvilket svarer til sølle 39,59 kroner per måned. Før prisændringen lød de danske priser på 109 kroner eller 749 kroner for henholdsvis en måned eller et år. Den nye kvartalsvise betaling er indført i forbindelse med prisændringen.

PlayStation Now får også en række nye toptitler i form af God of War, Grand Theft Auto V, inFAMOUS Second Son og Uncharted 4: A Thief’s End. Trailere for henholdsvis God of War, inFAMOUS Second Son og Uncharted 4 er inkluderede i artiklen – Vi går ud fra, at de fleste er bekendte med Grand Theft Auto V.

Sony understreger, at de nye titler er tidsbegrænsede, hvilket vil sige at de eventuelt vil blive erstattet af andre spil. Der er dog masser af tid til at spille sig igennem de fire spil, eftersom de først forsvinder fra kataloget den 2. januar 2020.

Sony påstår desuden, at PlayStation Now har det største spilbibliotek af nogen streamingtjenester på markedet. Det siger ikke så lidt, hvis man medregner, at henholdsvis Xbox Game Pass og Apple Arcade hver har mere end 100 spil i deres katalog.

De nye priser er allerede gældende, og hvis man i forvejen abonnerer på PlayStation Now, vil man kunne se prisændringen på sin næste faktura.

Exit mobile version