Tech Tossen

PlayStation Plus har offentliggjort nye spil for september

I september måned kommer to nye spil, som kan hentes kvit og frit, hvis man er PlayStation Plus-medlem. Fra den 3. september bliver Batman: Arkham Night og Darksiders 3 gratis for medlemmer af PlayStations abonnementstjeneste. Spillene vil være tilgængelige frem til og med den 30. september.

Batman: Arkham Knight foregår i en open-world-version af Gotham, hvor man, som Batman, har frit lejde til at udforske byen. Spillet inkluderer selvfølgelig også den ikoniske Batmobil, der kan tilkaldes efter behag. Historien foregår efter The Jokers død, hvor en anden Batman-skurk i form af Scarecrow, har overtaget, hvor The Joker slap. Scarecrow iværksætter, sammen med Arkham Knight, et angreb på Gotham, der tvinger de civile ud af byen og efterlader den i de kriminelles hænder.

Darksiders 3 er et hack’n’slash fra 2018, hvor man styrer Fury, som er en af Apokalypsens fire ryttere. Furys opgave er at jage de syv dødssynder, hvilket hun blandt andet gør med et arsenal af våben, der spænder fra pisk og daggert til magi. Udover hack’n’slash, har Darksiders 3 elementer af crafting, puzzle og platformspil.

Hvis man ikke allerede har gjort det, kan PlayStation Plus-medlemmer stadig nå at hente spillene fra august, indtil de forsvinder med tilføjelsen af Batman og Darksiders.

Exit mobile version