Tech Tossen

Rage 2 er gratis i Epic Games Store fra den 18. februar

RAGE2 (Foto: Bethesda)

RAGE2 (Foto: Bethesda)

Er der noget bedre end gratis spil? Ja… Verdensfred, ingen Coronavirus og den slags. Men derudover er gratis spil ret højt på listen, og nu kan du snart få en af de større titler, Rage 2, kvit og frit.

Læs også: Endnu en crossover: Tron er kommet til Fortnite

Det er Epic Games Store, der har valgt at gøre skydespillet fra Avalanche Studios gratis til PC. Du kan hente Rage 2 til din PC via Epic Games, uden ekstra beregning, i en hel uge – fra den 18. februar til den 25. februar. Og så snart du har gjort brug af tilbuddet, må du beholde spillet. Det er altså ikke bare en gratis prøveperiode.

Læs også: Guide: Brug din controller med både Xbox Series X og PC

Spillet er tilfældigvis også på tilbud hos Steam, hvor du kan spare 70 procent. Det tilbud giver dog mest mening, hvis du gerne vil købe ‘Deluxe Edition’. Hvis du bare vil nøjes med standardversionen af Rage 2, kan du lige så godt vente til torsdag og få spillet helt gratis.

Læs også: Prime Gaming indgår samarbejde med FIFA 21

Udover Rage 2, bliver også Absolute Drift gratis mellem den 18. og 25. februar. Og lige nu kan du du få Halcyon 6 kvit og frit på Epic Games Store. Det er altså ikke enestående, at Epic Games giver spil væk gratis. Til gengæld er det ikke altid, at der er tale om de store AAA-titler, som Rage 2, så det er med at gribe chancen, når den byder sig.

Exit mobile version