Tech Tossen

ROCCAT udvider serie af keyboard med Magma og Pyro

ROCCAT Magma. (Foto: ROCCAT)

ROCCAT Magma. (Foto: ROCCAT)

Turtle Beach’s PC Brand ROCCAT, har løftet sløret for to nye keyboards til deres prisvindende serie: Magma membran RGB gaming keyboard, samt Pyro som er et mekanisk RGB gaming keyboard. ROCCAT Pyro kommer med den velkendte AIMO RGB lightning-teknologi, som er gør det muligt at tilpasse RGB-belysningen til sit eksisterende setup. Blandt andet via ROCCAT Swarm. Er du gamer og på jagt efter et nyt mekanisk gaming keyboard, med masser af features, er Pyro et godt bud. Den vejledende pris er 799,00 kroner.

Læs også: Roccat lancerer ny serie af mus til gaming – Kone Pro

ROCCAT Magma membran RGB gaming keyboard tilbyder næsten lydløse taster. Du får også en anti-ghosting teknologi som sikrer, at du bruger de rigtige taster og ikke laver utilsigtede dobbelttryk. Lækre funktioner, der generelt hjælper dig til ikke at lave fejl i kampens hede.

Personligt er mit favoritkeyboard ROCCAT Vulcan 120 AIMO. Så jeg glæder mig ustyrligt meget til at teste et af de nye keyboards – eller forhåbentligt begge. Herunder klan du læse lidt fakta om både Pyro og Magma:

ROCCAT Magma membran RGB gaming keyboard

ROCCAT Magma. (Foto: ROCCAT)

ROCCAT Pyro mekanisk RGB gaming keyboard

ROCCAT Pyro. (Foto: ROCCAT)

Læs også: Roccat indgår samarbejde med League of Legends

Begge keyboards lander i handlen hos førende forhandlere her i Danmark den 20. maj 2021. Forudbestil dem begge allerede nu på www.roccat.com.

Exit mobile version