Tech Tossen

Rygte: Apple iPhone 9 offentliggøres den 15. april

Der florerer rigtig mange rygter omkring Apples iPhones for tiden. Det ene øjeblik er produktionen af kommende enheder udskudt på ubestemt tid, og det næste øjeblik er et nyt Apple Produkt lige rundt om hjørnet. Som altid er det svært at stille skarpt på, hvad der er sandt og hvad der er rygter. Denne gang omhandler rygtet Apples kommende billige iPhone, iPhone 9.

Se også: Apple iPhone 12 bliver ikke udskudt alligevel

Så sent som i sidste uge forlød det, at iPhone 9 er udskudt på ubestemt tid. I denne uge mener tech-analytiker, Jon Prosser, at vide, at Apple er klar til at lancere iPhone 9 i denne måned. Efter et internt møde i Cupertino er det angiveligt blevet besluttet, at den nye, billigere iPhone lanceres den 15. april med forsendelse startende fra den 22. april. Du kan se Jon Prossers tweet herunder:

Se også: Derfor skal du ikke købe Apples nye iPad Pro

Det er ikke usandsynligt, at Jon Prosser taler sandt. Det forlyder, at amerikanske butikker allerede er begyndt at modtage covers og etuier til iPhone 9, hvilket tyder på en snarlig lancering. Telefonen kommer til at ligne en af de ældre iPhones – blandt andet med store kanter og Touch ID. Vi gætter på, at iPhone 9 kommer til at koste omkring 4.000 kroner ved lanceringen

Exit mobile version