Tech Tossen

Sådan kommer Apple Watch Series 7 til at se ud – måske

Endnu en gang skal vi sige tak til folkene hos Front Page Tech, der endnu en gang leverer nogle flotte troværdige billeder af, hvad der kan vise sig at være det kommende Apple Watch Series 7.

Når vi siger, at rygterene er troværdige, handler det om, at FPT (Front Page Tech) tidligere har leveret billeder og nyheder, der har vist sig at holde vand. Når det så er sagt, skal vi naturligvis holde os til, at intet er sikkert, før vi ser det fra Apple selv. Men med det FPT kan vise os nu, så håber vi, at rygterne taler sandt.

Nyt design

Der er tale om et helt nyt design, hvor Apple Watch tidligere har lignet sig selv i form faktoren i mange år efterhånden. Der har være ændringer på skærmen, men ellers er der ikke sket meget ved urets udseende. I følge FPT bliver siderne denne gang mere flade, på samme måde som vi ser det på den nye iPhone 12 serie. På den måde vil det altså være Ur, iPhone, iPad og iMac, der alle kommer med det samme kantede, strømlinede design.

Normalt når vi taler rygter, er det ofte specifikationerne, der er det mest interessante. Dem er der ikke nogle af her. det er udelukkende designet, der er fokus på i denne omgang. Den sidste ting, der falder i øjnene, er de nye farver. FPT fortæller, at farverne stadig er meget usikre, men at de ud fra der kilde, så den lækre grønne farve, som også er illustreret på billederne i artiklen. Apple har været meget kreative med deres farvede enheder på det sidste, og det kan altså smitte af på de kommende ure.

Vi holder jer naturligvis opdaterede på Apple Watch Series 7, når den engang kommer. Eller hvis der dukker nye informationer op om uret. Hvis du endnu ikke har set vores video anmeldelse af det nyeste Apple Watch SE, kan du med god grund tjekke den ud og se, hvorfor vi glæder os til nye ure fra Apple.

Exit mobile version