Tech Tossen

Se 14 minutters ny gameplay fra Cyberpunk 2077

Der har været forholdsvist stille omkring Cyberpunk 2077, larmende stille faktisk. For mens spillet er en af de mest hypede titler for tiden, hvilket det har været længe, så har CD Projekt Red ikke været rundhåndede med gameplayoptagelser. Faktisk er det over et år siden, at spiludvikleren har løftet sløret for noget som helst i Cyberpunk 2077 – eller det var mere end et år siden. For i weekenden offentliggjorde CD Projekt Red en 14 minutter lang video, med gameplay, fra det kommende RPG-spil.

Optagelserne ser ud til at være et sammenkog af det, der blev vist bag lukkede døre på E3 i år, og viser mere af det faktiske gameplay fra Cyberpunk 2077. Som demoen forklarer, er der ingen klasser i Cyberpunk, selvom demoen fremviser to forskelligt opbyggede figurer, en brawlertype bygget omkring styrke og direkte kamp og en stealthier “netrunner”-karakter med fokus på hacking og manipulering af teknologi rundt omkring i spilverdenen.

Der er også flere eksempler på, hvordan spillere bliver tvunget til at træffe valg, eksempelvis om de beslutter sig for at samarbejde med NetWatch-politistyrken eller angribe dem. Derudover er der et kig på Johnny Silverhand, spillerens digitale følgesvend, der spilles af Keanu Reeves.

Cyberpunk 2077 har planlagt release den 16. april 2020.

Exit mobile version