Tech Tossen

Se den nye Xbox Series X controller i hvid

Xbox Series X (Foto: Xbox)

Xbox Series X (Foto: Xbox)

En hvid version af controlleren til den kommende Xbox Series X er dukket op på nettet. Billedet af den hvide controller blev oploadet til Reddit i weekenden. Efterfølgende har brugeren ikke bare slettet billedet, men faktisk hele sin Reddit-konto. Brugeren, som går under navnet “Wolfy_Wizzardo,” påstod at have taget billedet til en fest i den amerikanske stat, Washington. Festen blev angiveligt holdt af et barn til en Microsoft-medarbejder.

Før kontoen blev slettet, havde Wolfy_Wizzardo i flere måneder kommenteret og postet opslag om emner i Seattle-området.

Læs også: Xbox Series X – specifikationer, design og spil

Billedet af den hvide controller til Xbox Series X blev hurtigt slettet igen. Heldigvis glemmer internettet som bekendt aldrig. (Foto: The Verge/Reddit)

Selve controlleren inkluderer det nye D-pad, som er anderledes på Xbox Series X-controlleren, i forhold til den tidligere version. Derudover kan vi se den nye “dele-knap,” som også er en ny funktion på Microsofts kommende controller. The Verge nåede at få en en snak med Reddit-brugeren, inden kontoen blev slettet. Her påstod Wolfy_Wizzardo, at den tilhørende konsol også var hvid. Derudover skulle den være mere firkantet og Xbox-knappen skulle være større.

Betyder en hvid controller, at vi får en billigere Xbox Series X?

Reddit-brugeren påstod også at have spillet på konsollen. Her er brugerfladen angiveligt den samme, som den vi kender fra Xbox One. Tidligere har vi hørt, at i modsætning til PlayStation 5, så vil Microsoft fokusere på at optimere den eksisterende brugerflade. Det betyder altså en hurtigere og forbedret version af Xbox One-dashboard, som selvfølgelig også får en række nye funktioner. Alt i alt stemmer informationerne godt overens.

Læs også: Microsoft har i stilhed udgivet sit eget gendannelses-software

Den hvide controller har fået flere til at spekulere i, at der måske er tale om en billigere version af Xbox Series X. Det har været rygtet, at Microsoft vil lancere en billigere version af den nye konsol, med kodenavnet “Lockhart,” allerede i august. Der er også den simple forklaring, at billedet er ægte og faktisk tilhører en medarbejder hos Microsoft. I det tilfælde kan der være tale om special edition Xbox Series X, hvilket er set før.

Da Xbox One blev lanceret tilbage i 2013, producerede Microsoft nemlig en eksklusiv version af spillekonsollen. Versionen var hvid og kun forbeholdt de medarbejdere, der havde arbejdet på konsollen.

Exit mobile version