Tech Tossen

Se hvor holdbar Microsoft Surface Duo 2 faktisk er

Microsofts anden generation af den foldbare telefon, Surface Duo, er på markedet. Første generation af telefonen var efter sigende et kommercielt flop for producenten. Men Microsoft Surface Duo 2 kommer med en række forbedringer, som muligvis kan hjælpe lidt på enhedens popularitet.

Læs også: Microsoft øger udrulningen af Windows 11

Selvom vi kalder det en foldbar telefon, adskiller den sig fra de mere populære modeller fra Samsung ved at bestå af to separate skærme. På den måde har Microsoft mulighed for at gøre glasset i Surface Duo 2 langt stærkere end det, vi ser i Samsung Galaxy Z Fold-serien. Så kan vi selvfølgelig diskutere, hvorvidt det er en bedre løsning for brugeroplevelsen. Personligt er jeg ikke tilhænger af de tykke, sorte kanter, hvor der kunne have været mere display.

Holder Surface Duo 2 til torturtest?

Spørgsmålet er selvfølgelig, om det anderledes designvalg gør enheden mere holdbar end andre foldbare telefoner. Et spørgsmål, som Zack fra YouTube-kanalen, JerryRigEverything, har tænkt sig at besvare. Zack er kendt for at udsætte elektronik for torturlignende prøvelse, der blandt andet inkluderer knive og ild. Derudover har han en ret humoristisk indgang til opgaven. Hvordan Microsofts foldbare telefon klarer strabadserne, kan du se i videoen herover.

Læs også: Microsoft stopper support til Windows 10 i 2025

Exit mobile version