Tech Tossen

Slut! Google stopper produktion af Google Home Max

Google stopper produktionen af Google Home Max, skriver The Verge. Højttaleren, som Google har designet med henblik på god lyd, er allerede udgået af Google Store. Der er dog rig mulighed for at købe den andre steder. En hurtig Google-søgning viser, at flere danske webshops har højttaleren på lager.

Læs også: Endelig! Nu kommer Android Auto til Danmark

Du tænker måske, at det vil være lidt af et sats at bruge penge på en udgået enhed. Men her forsikrer Google, at højttaleren fremover vil modtage softwareopdateringer og sikkerhedsrettelser. En talsperson fra Google udtaler således:

Eksisterende Google Home Max-brugere bør ikke bekymre sig, da de ikke kommer til at se nogen ændring i deres tjenester. Vi fortsætter med at tilbyde softwareopdateringer og sikkerhedsrettelser til Google Home Max-enheder.

I skrivende stund, koster Google Home Max omkring 2.000 kroner. Det er cirka halvdelen af, hvad den lignende Sonos Five koster. Til gengæld peger de fleste anmeldelser også på, at Sonos generelt lyder bedre end Google. Til sammenligning koster Googles nyeste smart-højttaler, Google Nest Audio, kun omkring 700 kroner – men den er har til gengæld ikke lige så god lyd.

Exit mobile version