Tech Tossen

Snart kan du spille Super Mario – i LEGO

LEGO Super Mario (Foto: LEGO)

LEGO har i dag løftet sløret for hele produktlinjen i LEGO Super Mario-serien. Første del af sortimentet blev offentliggjort i april, og nu følger LEGO altså op med den resterende del af produktporteføljen. Serien indeholder blandt andet en lang række udvidelsessæt, samlefigurer og powerpakker, det skriver LEGO i en pressemeddelelse.

LEGO Super Mario er resultatet af et partnerskab mellem Nintendo og LEGO, der har til formål at gentænke den måde, hvorpå vi interagerer med Super Mario i den virkelige verden, skriver LEGO. Blandt dagens offentliggjorte produkter får fans mulighed for at bygge Super Marios hus, lede efter skatte, som Toad har skjult, og besejre en Koopa Troopa i den bevogtede fæstning.

Læs også: Sega lancerer mikroskopisk retrokonsol

Spil Super Mario, som du selv bygger

Når jeg siger, at du kan spille Super Mario i LEGO, er det på ingen måde en frifortolkning af almindelig LEGO-leg. LEGO Super Mario skiller sig ud fra de LEGO-figurer vi kender, ved at være levende. Figuren indeholder sensorteknologi og LCD-skærme i øjne, mund og mave. Når du spiller, vil LEGO Super Mario reagere på bevægelser, forskellige klodser, samt forskellige farver. Det bliver også muligt at sammensætte sin egen Super Mario af forskellige dragter, som ændrer, hvilke funktioner og kræfter figuren har.

“Dagens offentliggørelse præsenterer 16 LEGO Super Mario sæt, og jeg glæder mig virkelig til at se, hvordan legen vil blive udvidet med disse sæt og de unikke powerpakker,” siger Takashi Tezuka, Executive Officer and Game Producer hos Nintendo Co., Ltd., og fortsætter: “Alle spillere har forskellige præferencer og idéer. Med muligheden for at føje LEGO klodser, som man allerede har, til Startbanen, samt de nye LEGO Super Mario udvidelsessæt håber vi, at folk kan skabe mange forskellige Mario-verdener og nyde dem i det uendelige.”

Hos LEGO fortæller man, at reaktionerne på LEGO Super Mario har været over al forventning; “Reaktionen på LEGO Super Mario har været helt utrolig,” siger Jonathan Bennink, Digital Design Lead for LEGO Super Mario, LEGO Koncernen. “Super Mario er et kæmpe ikon, og fans har ventet spændt på afsløringen af alle detaljerne af produktlinjen. Hele sortimentet, lige fra Startbanen til powerpakkerne, udvidelsessættene og figurpakkerne, er blevet bygget for at bringe Super Mario, hans venner og hans fjender til live. Vi elsker at se, hvor kreative Nintendo og LEGO fans er, og vi kan ikke vente med at se dem slippe deres fantasi løs, når de leger med Super Mario i den virkelige verden.”

Ny app med pointstyring og byggevejledninger

I forbindelse med lanceringen af LEGO Super Mario, kommer LEGO med en ny applikation, som er designet til at forbedre oplevelsen yderligere. App’en holder blandt andet styr på point, og indeholder digitale byggevejledninger, hvor man kan zoome og rotere figurer efter behov. Applikationen kan desuden foreslå andre måder at bygge og lege på, og vil fungere som et sikkert forum, hvor man kan dele idéer med venner.

Som halvfemserbarn, der er vokset op med LEGO og i dén grad Super Mario-spillene, bliver LEGO Super Mario et must have. Og så kan det være at ungerne får lov til at lege med i ny og næ.

Exit mobile version