Tech Tossen

Sony inviterer til første Xperia-event i 2021

Xperia 1 II ser ud til snart at få en efterfølger. (Foto: Sony)

Xperia 1 II ser ud til snart at få en efterfølger. (Foto: Sony)

Sony er snart klar med første 2021-flagskibstelefon i Xperia-serien. Den japanske elektronikgigant har inviteret til online event onsdag den 14. april klokken 09:30 dansk tid. Egentlig skriver Sony, at der inviteres til lancering af nye “Xperia-produkter”. Der bliver altså ikke sagt direkte, at det er en ny telefon, vi får at se.

Læs også: Anmeldelse: Sony Xperia 1 II – Perfekt til underholdning

I en teaser, som du kan se herover, har Sony dog ret meget fokus på tallet, 3. Og det forventes også, at lanceringen kommer til at omhandle tredje generation af Sony Xperia 1-telefonen. Det er mere end et år siden, at Sony lancerede Xperia 1 II, som blev drillet en del for det lidt underlige navn. Navnet skal vist nok udtales som ‘Xperia one mark two’ og ikke ‘Xperia one two’.

Læs også: Anmeldelse: Sony Xperia 5 II – Sonys bedste smartphone

Navnet var sådan set også det eneste, vi anmeldere og tech-journalister kunne gøre grin med. For telefonen markerede Sonys tilbagevenden som en seriøs spiller på smartphonemarkedet, efter et par sløje år med ret kiksede forsøg på flagskibsmodeller. Sony Xperia 1 II var uden tvivl producentens bedste smartphone i mange år. I efteråret blev den efterfulgt af Sony Xperia 5 II – ja, Sony er konsekvent med de kiksede navne – som efter min mening er Sonys bedste smartphone nogensinde. Derfor er jeg også voldsomt spændt på at se, hvad Sony kan byde på, med den første Xperia-telefon i 2021.

Læs også: Sony lover streaming af højeste kvalitet med Bravia Core

Vi dækker selvfølgelig lanceringen her på siden, men den kan også følges på Sony Xperias YouTube-kanal, hvor du også kan indstille en påmindelse. På den måde får du besked lige inden eventet går i gang på onsdag klokken 09:30.

Exit mobile version