Tech Tossen

Sony kan løfte sløret for PlayStation 5 allerede på onsdag

(Foto: LetsGoDigital)

Det forlyder, at Sony planlægger en PlayStation 5-conference allerede i næste uge. Flere rygter peger på onsdag den 3. juni, hvilket er om mindre end en uge. Hvad Sony helt specifik har planer om at afsløre, kan vi ikke med sikkerhed sige. Rygterne om en eller anden form for afsløring kommer dog ikke ud af ingenting. Selveste Bloomberg skriver, at informationen kommer fra “folk med direkte kendskab til sagen”.

Tidligere i dag kunne vi fortælle, at Microsoft netop har offentliggjort købssiden for Xbox Series X, dog uden priser og dato for forudbestilling. Et bud kunne være, at Sony er klar til at offentliggøre datoen for start af forudbestillinger, og dermed klar til at offentliggøre selve konsollen.

Får vi konsollen at se?

Det er kun et lille antal mennesker, fra den absolutte indercirkel hos Sony, der kender til udseendet på PlayStation 5. Microsoft har for længst afsløret Xbox Series X, mens vi stadigvæk kun har set controlleren til den kommende PlayStation. Derfor kan det meget vel tænkes, at Sony nu er klar til at løfte sløret for det endelige design. Indtil nu har vi kun set konceptbilleder fra forskelligemedier, der viser, hvordan de TROR konsollen ser ud.

Hvis det hverken er den konsollen, den officielle pris eller en dato for forudbestillinger, hvad vil Sony så løfte sløret for? – Et vildt rygte siger hele rækken af spil, som vil være klar ved lancering. Det vil sige, at Sony er parat til at demonstrere gameplay fra alle de spil, som kan købes fra dag ét.

Det ene udelukker selvfølgelig ikke det andet. Jeg håber først og fremmest på at se konsollen, for vi ved med sikkerhed, at spillene bliver ulig noget vi har set indtil nu. Dernæst vil jeg gerne vide, hvad prisen bliver. Flere danske webshops tilbyder forudbestilling af PlayStation 5, til den vanvittige pris af 6.990 kroner. Jeg nægter dog at tro, at konsollen kommer i nærheden af 7.000 kroner.

Forhåbentligt bliver vi alle klogere på onsdag.

Exit mobile version