Tech Tossen

Spil Call of Duty: Black Ops Cold War gratis i weekenden

Call of Duty: Black Ops Cold War (Foto: Call of Duty)

Call of Duty: Black Ops Cold War (Foto: Call of Duty)

Fra i aften klokken 18 kan du få lov til at prøve Call of Duty: Black Ops Cold War ganske gratis på PlayStation 4. Der er lige under to måneder til udgivelsen af den direkte efterfølger til det første Call of Duty: Black Ops. Den gratis periode løber til søndag den 20. september, klokken 18 og er en såkaldt alfatest.

Læs også: Activision offentliggør nyt Call of Duty Black Ops: Cold War

Det er som sagt helt gratis for alle PlayStation 4-ejere. Derudover behøver vi i Danmark IKKE have et aktivt PlayStation Plus-abonnement – i modsætninger til vores naboer mod syd.

Spillet kan allerede nu forudindlæses, så du ikke mister spiltid på at downloade efter klokken 18. Hvis du som jeg sidder og frygter, at der er tale om en kæmpe fil på mere end 100 GB, er der lidt godt nyt. Call of Duty: Black Ops Cold War alfatest fylder nemlig kun 25 GB. Du kan finde spillet her.

Spil Call of Duty: Black Ops Cold War gratis og bliv belønnet

Hvis du ejer Call of Duty: Modern Warfare eller spiller Warzone, kan du tilgå Call of Duty: Black Ops Cold War alfa via spillets hovedmenu. Ved at vælge alfa-fanen i spillets menu, hopper du enten direkte ind i prøveversionen eller til downloadsiden på PS Store.

Du kan også forlade Call of Duty: Black Ops Cold War og gå direkte ind i Warzone, via et faneblad i menuen.

Læs også: Her er prisen og lanceringsdato på PlayStation 5

Alle der deltager i løbet af weekenden får et Calling Card, som kan bruges på tværs af Modern Warfare, Warzone og Cold War. Weekendens prøveversion byder på en lang række maps og spiltyper. Nogle af dem kender du sikker, andre vil være helt nye.

Der kommer blandt andet en helt ny multiplayermode: Combined Arms: Domination. Det er et twist til den traditionelle Domination, som nu byder på 12v12 i stedet for 6v6. Det betyder selvfølgelig også større maps. Dertil kommer en lang række fartøjer, heriblandt kampvogne, snescootere, jetski og både.

Du kan læse meget mere om alle baner og spiltyper på Call of Dutys blog.

Exit mobile version