Tech Tossen

Spotify lancerer eksklusiv podcast om League of Legends

Spotify lancerer League of Legends podcast (Foto: Spotify)

Spotify lancerer League of Legends podcast (Foto: Spotify)

Det er næppe gået nogens næse forbi, at Spotify udover musik også er hjem for tusindvis af podcasts. Hvad der måske ikke er så kendt, er det faktum, at streamingtjenesten har en lang række eksklusive podcasts. Nu tilføjer Spotify endnu en af de eksklusive podcasts, der denne gang udgives i samarbejde med Riot Games, skriver Spotify i en pressemeddelelse. Derfor er det heller ikke overraskende, at podcasten kommer til at handle om League of Legends.

En af de podcasts, der lanceres, hedder “Untold Stories: Top Moments from Worlds”. Podcasten kommer til at bestå af ni episoder, som skal lede op til det 10. League of Legends mesterskab til efteråret. Her vil du blandt andet kunne høre interviews med verdens eliten indenfor esport.

Læs også: Nyt Pokémon-spil ligner League of Legends

Udover podcast, bliver også to playlister opdateret regelmæssigt. ydermere planlægger Spotify at dedikere en dag til “Worlds Anthem”, som er den sang, Riot Games udgiver hvert år for at sparke gang i mesterskabet.

League of Legends er voldsomt populær på Spotify

Samarbejdet mellem Riot Games og Spotify er slet ikke så underligt. Musikken fra League of Legends er nemlig uhyre populær på Spotify – og andre streamingtjenester. Spillet har sin egen bruger på streamingtjenesten, hvor det mest populære nummer har mere end 154 millioner afspilninger.

På League of Legends YouTube-kanal, har man lavet en playliste med musikvideoer fra spillet. Den playliste er i skrivende stund set af mere end 21 millioner mennesker.

Læs også: FunPlus Pheonix dominerede League of Legends Worlds 2019

Der er altså ingen tvivl om, at League of Legends er et af jordens absolut mest populære computerspil. Dertil kommer, at esport-scenen er enorm. Mere end 100 millioner mennesker fulgte verdensmesterskabet sidste år. Hvis Spotify formår at få blot en lille del af af spillets trofaste fans til at lytte med på en podcast, vil det ikke alene øge indtjeningen. Det vil med overvejende sandsynlighed bidrage til tjenestens popularitet og måske åbne op for flere lignende partnerskaber.

Exit mobile version