Tech Tossen

Tech Tossen Podcast Ep. 10 – Rygter om Samsung Galaxy Z Flip3 & Fold3

Tech Tossen Podcast Ep. 10.

Tech Tossen Podcast Ep. 10.

I dette afsnit af Tech Tossen Podcast snakker vi lidt om nye rygter, der omhandler de kommende foldbare telefoner fra Samsung, Galaxy Z Flip3 og Fold3. Der er nemlig dukket rygter op om funktioner og hardware på de kommende telefoner. Derudover er der også blevet lækket en række officielt udseende billeder. Det bringer mig i øvrigt videre til næste punkt.

Læs også: Videoguide: Opsætning af Google Nest Hub 2

Fra og med dette afsnit har vi valgt at optage podcasten både som video og lyd. Det gør vi blandt andet for at jer, der lytter med, også har mulighed for at se, hvad vi snakker om. Det skal understreges, at du selvfølgelig stadig kan høre podcasten uden video. Selve podcasten finder du som sædvanligt her på siden, på Spotify, Apple, Google og hvor du ellers lytter til den slags.

Videodelen vil du også kunne finde her på siden. Derudover udgives videoerne på YouTube-kanalen, Premium Gear DK. Så hvis du gerne vil følge lidt med, kan du med rette gå ind og smide et såkaldt ‘subscribe’. Vi håber, at du nyder dette afsnit af Tech Tossen Podcast, der handler om Samsung Galaxy Z Flip3 og Fold3. Kommentér gerne med ris, ros eller emner, du godt kunne tænke dig, at vi tager fat i.

Exit mobile version