Tech Tossen

Tech Tossen Podcast Ep. 7: Første indtryk af Sony Xperia 1 III

Sony Xperia 1 III

Sony Xperia 1 III

Sony har lige lanceret tre nye telefoner på samme tid. Heriblandt topmodellen Sony Xperia 1 III, der skal fortsætte succesen fra sidste år, hvor telefonerne fik mange roser med på vejen hos anmelderne. Der er igen fokus på kameraet, men der er også masser af andre fede specifikationer at tage fat på. Alle dem gennemgår vi i denne episode af Tech Tossen Podcast.

Læs også: Sony lancerer Xperia 1 & 5 III samtidigt!

Tre telefoner på samme tid

Sony Xperia 1 III, Xperia 5 III og Xperia 10 III er navnene på de nye telefoner fra Sony. Sidste år lancerede de tre telefoner spredt udover året. Så det er lidt af en overraskelse, at de alle kommer på samme tid denne gang – men vi kan lide det! Telefonerne har fokus rettet mod kameraentusiaster, brugere der holder af at se masser video på telefonen og audiofiler. Om det så kan ramme den ønskede mængde, må vi vente og se.

Se også: Sony giver 10 gratis PlayStation-spil dette forår

Fokus på kameraet

På kameraet er der denne gang meget fokus på autofokus, der har fået en overhaling. Det samme gør sig gældende for telefotooptikken, der har to forskellige optiske rækkevidder i samme sensor – det kan du høre mere om i dagens afsnit.

Skærmen på Sony Xperia 1 III har høj opløsning med 4K og kan komme helt op på 120Hz skærmopdatering – det er første gang på en smartphone. Til gengæld er den kun udstyret med et 4.500 mAh batteri, hvilket gør os en smule bekymrede. Og når opladeren ikke oplader med mere end 30W – ja, vi er ret krævende – så er vi spændte på, hvor meget strøm telefonen har tilbage, inden dagen er omme.

Du kan høre meget mere om alle tre telefoner, deres specifikationer og hvad vores tanker om dem i dagens afsnit. Husk i øvrigt, at du kan finde vores podcast på alle dine podcast tjenester, så skynd dig ing og abonnér, så du ikke misser anmeldelsen, når vi får telefonerne i hænderne. God fornøjelse.

Exit mobile version