Tech Tossen

Tech Tossen Podcast – Nyheder uge 27

Vi fortsætter ufortrødent med vores nye serie i Tech Tossen Podcast, denne gang med nyheder for uge 27, i det herrens år 2021. Ugens nyhedsafsnit dækker selvfølgelig et par af de technyheder, Patricio og jeg finder mest interessant. Der er blandt andet blevet lækket en dato for det kommende Samsung Galaxy Unpacked-event, som forventes at løbe af stablen engang i august.

Derudover er pris og salgsstart på Sonys nye flagskibstelefon, Xperia 1 III – eller Xperia One Mark Three, som den helt officielt hedder – blevet offentliggjort. Sidst men ikke mindst, har producenten, VIVO, taget patent på et helt nyt design til telefonens frontkamera. Der er som udgangspunkt ikke noget nyt i nye patenter på kameradesigns. Men lige i dette tilfælde, har VIVO taget skridtet ud i noget, der kunne være med i en James Bond-film.

Læs også: Tech Tossen Podcast – Nyheder uge 26

Vi snakker også lidt gaming, hvor der blandt andet er lidt nyt fra EA og Codemasters. Som du måske ved, har EA opkøbt Codemasters og i den forbindelse fået en række spilfranchises med. Det største er måske F1-serien, hvor de nye F1 2021 udkommer den 16. juli. I den forbindelse har EA og Formula One valgt at tease for kørernes vurdering via en video på YouTube.

Sidst men ikke mindst snakker vi i Tech Tossen Podcast – Nyheder uge 27 om gratis spil. Det er nemlig sådan, at både Prime Gaming og Epic Games har en række gratis spil klar til PC-spillere over det næste stykke tid. Og hvem elsker ikke gratis spil? Husk, at du kan lytte til podcasten alle steder, hvor du finder podcast. Derudover kan du se Tech Tossen Podcast – Nyheder uge 27, som video herover eller på YouTube-kanalen, Premium Gear DK.

Exit mobile version