Tech Tossen

Tech Tossen Podcast – Nyheder Uge 29

Uge 29 er så småt ved at gå på hæld, hvilket betyder, at vi har taget et kig på ugens tech- og gaming-nyheder i Tech Tossen Podcast. Den mindste nyhed i denne uge er, at Samsungs kommende Galaxy Unpacked-event kommer til at foregå den 11. august. Det var som sådan ikke en nyhed. Datoen har været en offentlig hemmelighed i et stykke tid. Men nu er den altså endegyldigt bekræftet af Samsung.

Blandt ugens tech-nyheder i uge 29 er også en ny telefon. Kinesiske OnePlus har lanceret efterfølgeren til sidste års OnePlus Nord. Hvis du ikke er bekendt med Nord-serien, så er det helt store salgsargument, at du skal kunne få en billig smartphone, der tilbyder ydelse i topklasse. Den nye telefon hedder OnePlus Nord 2 5G og koster fra 3299 kroner. Telefonen ser super interessant ud, og vi bruger på den gode side af et kvarter på at snakke forventninger, specifikationer og mere.

Læs også: I morgen lanceres OnePlus Nord 2

Den sidste af de tech-nyheder, vi har valgt at fremhæve i uge 29 handler om AppleTV+ og PlayStation 5. Det er ikke nogen kæmpe nyhed, at PlayStation 5-ejere nu kan få AppleTV+ gratis i en periode. Det der dog er lidt interessant er, at prøveperioden varer hele seks måneder. Årsagen til, at der er interessant er, at Apple for nyligt begrænsede den gratis prøveperiode på AppleTV+. Tidligere var det sådan, at du kunne få et helt års gratis prøve på Apples streamingtjeneste, ved køb af et nyt Apple-produkt – altså iPad, iPhone, AppleTV med videre. Den prøveperiode er nu begrænset til tre måneder. Det betyder, at PlayStation 5 giver dobbelt så lang prøve på AppleTV+ end Apple selv gør.

Gaming Uge 29

Hvis du er fast lytter – eller seer – af Tech Tossen Podcast, ved du, at vi også har lidt gamingnyheder med, hver uge. Udover de tre tech-nyheder i uge 29, har vi også et lille udpluk fra gamingverdenen, blandt andet gratis spil.

Læs også: Tech Tossen Podcast – Nyheder Uge 28

Først snakker vi lidt om Netflix, der gerne vil ind på gamingmarkedet. Den nyhed er efterhånden et par uger gammel. Efterfølgende har Netflix været ude med et brev til investorerne, hvor det bliver bekræftet, at streaminggiganten vil starte ud med mobilspil. Hvad det helt præcist indebærer, ved vi endnu ikke. Mobilspil dækker efterhånden over rigtig meget, fra små arkadespil til helt store platformeventyr. Netflix har desuden bekræftet, at tilgangen af spil ikke vil betyde prisstigninger.

Vi snakker også EA Play Live, som er et nyligt overstået online-event fra EA. Her fik vi set lidt af, hvad spiludvikleren arbejder på. Dette inkluderer blandt andet et nyt spil i Grid-serien. Grid er udviklet af Codemasters, der, som mange nok ved nu, er blevet opkøbt af EA. Derudover kommer der et nyt Tim Burton-inspireret adventure spil og et remake af Dead Space.

Sidst men ikke mindst snakker vi gratis spil. Jeg kommer lidt ind på Ubisoft Free, hvor du blandt andet finder en masse demoversioner af Ubisofts spil. Derudover kommer der i ny og næ deciderede giveaways, hvor du kan finde komplette spil kvit og frit. Det hele foregår på denne hjemmeside. Også Epic Games Store har gang i en ret fed giveaway i denne uge, med spillet Verdun. Verdun er et first person shooter, der foregår under første verdenskrig. Det skulle efter sigende være voldsomt autentisk, og rigtig underholdende. Spillet udkom den 22. juli og er altså gratis på Epic Games Store lige nu.

Læs også: Anmeldelse: F1 2021 – Måske verdens bedste simulator

Du kan som altid lytte til Tech Tossen Podcast på stort set alle platforme, der tilbyder den slags. Derudover kan du se podcasten på YouTube-kanalen, Premium Gear DK. Her kan du se dækbilleder af det, vi snakker om, og selvfølgelig mit og Patricios kødfulde ansigter.

Exit mobile version