Tech Tossen

Tech Tossen Podcast – Nyheder Uge 34

Efter at have holdt lang sommerferie på en hel måned, er vi igen tilbage med vores nyhedspodcast. I Tech Tossen Podcast – Nyheder Uge 34 har vi lidt forskelligt på menuen. Vi snakker blandt andet lidt om Samsung, der jo som bekendt har lanceret de nye foldbare telefoner.

Men det er ikke den eneste nyhed fra Samsung. En mere kuriøs en af slagsen er nemlig dukket op. Du husker måske for år tilbage, hvor Samsung Galaxy Note7 spontant brød i brand, og faktisk blev forbudt på fly? Det er nu sket igen med en anden model fra den koreanske producent, skriver The Seattle Times.

Patricio kommer også med et nyt indspark, hvor han i Tech Tossen Podcast – Nyheder Uge 34 kom med et tip omkring gratis apps og apps på tilbud. De er de dygtige nørder hos Androidpolice, der har sammenstykket listen, som du kan finde her.

Læs også: Her er de fulde specifikationer på Samsung Galaxy Z Fold3

Derudover snakker vi også lidt om cybersikkerhed i Tech Tossen Podcast – Nyheder Uge 34. Danske skoler oplever flere cyberangreb, og vi kommer med et par simple råd til, hvordan du kan sikre dit digitale liv bedst muligt.

Tech Tossen Podcast – Gaming-nyheder Uge 34

Som vi jo efterhånden har gjort det til en fast bestanddel af podcasten, snakker vi selvfølgelig også lidt gaming. Jeg har blandt andet afprøvet det nyligt lancerede Madden NFL 22 på Xbox Series X. Uden at afsløre for meget, kan jeg godt fortælle, at det mildest talt er skuffende.

Derudover er der lidt nyheder fra Microsoft, som vil tilbyde cloud-gaming på konsoller. Og sidst men ikke mindst, så er der et ret fedt gratisspil på menuen. Det er igen vores venner hos Epic Games, der denne gang giver Saints Row The Third Remastered væk til alle, der måtte ønske det. Du finder spillet her.

Husk, at du kan se podcasten på Premium Gear DK, hvor vi blandt andet viser lidt dækbilleder af det, vi snakker om. Du kan også se videoen herover elle lytte til den fra afspilleren i toppen af artiklen. Og så kan du som altid finde Tech Tossen Podcast alle de steder, hvor du finder dine podcasts.

Exit mobile version