Tech Tossen

Ubisoft overrasker angiveligt med nyt Free to Play FPS allerede i juli

Ubisoft gør sig klar til at fremvise et nyt spil allerede i dag, ifølge esports-konsulent Rod Breslau, og det er tilsyneladende endnu et Battle Royale.

Breslaus kilder hævder, at Hyper Scape er et Free-to-Play FPS fra Ubisoft Montreal, der er sat i fremtiden. Og så skulle spillet komme lige om lidt. Mens Ubisoft kun forventes at fremvise spillet i dag, vil en lukket beta følge indenfor kort tid – allerede i næste uge. Det må dog være en meget kort beta spillet skal igennem, da spillet eftersigende vil være tilgængelig for alle den 12. juli!.

Ubisoft ser ud til at have arbejdet tæt sammen med Twitch. De ser således ud til at introducere nogle “aldrig set før” integrationer af sociale medier, inklusive chat som skulle kunne påvirke spillet direkte. Streamere ser også ud til at få fordele af spillets integrationer med Twitch via bits og diverse donationer. Breslaus kilder siger, at vi vil være i stand til at se gameplay fra streamere senere i denne uge.

Læs også: Call of Duty: Warzone Battle Royale giganten udvider kapaciteten med kæmpe opdatering

Spillet lanceres kun på PC her til Juli, men en konsolversion er i støbeskeen senere på året. Med konsolversionen introduceres Cross-Play, som lader PC og konsolspillere spille sammen.

Vi hold løbende øje med teaseren som skulle komme senere i dag!

Exit mobile version