Tech Tossen

Ubisoft-tjenesten, Uplay+, kan komme til Xbox Game Pass

Sidste år udvidede Microsoft sin abonnementstjeneste, Xbox Game Pass, med EA Play uden ekstra beregning. Nu rygtes det, at selskabet endnu engang arbejder på at tilføje spil til tjenesten – denne gang i form af Uplay+ fra Ubisoft. Rygtet kommer fra Jez Corden fra Windows Central, som på Twitter påstår, at Uplay+ snart kan finde vej til Xbox Game Pass.

Læs også: Få de bedste spil til PC – Uplay+

Microsoft har i forvejen en række abonnementstjenester til ejere af både PC, Xbox One og Xbox Series S/X. Først og fremmest er der Xbox Live Gold, som kræves for at spille online. Her får du også nogle rabatter og et par månedlige spil med i prisen. Derudover er der Xbox Game Pass til PC, som giver adgang til et bibliotek af PC-spil. Samme abonnement findes til Xbox – bare med Xbox-spil, selvfølgelig. Den helt store pakke får du i Xbox Game Pass Ultimate. Ultimate giver adgang til både PC- og Xbox-spil, Xbox Live Gold, EA Play og Xbox Cloud Gaming – den der tidligere hed xCloud.

Læs også: Sammenligning: Xbox Series X vs. Xbox Series S

I mine øjne er Xbox Game Pass Ultimate Microsofts stærkeste kort i kampen med PlayStation. Idéen om at kunne købe en konsol, tegne et abonnement og få direkte adgang til hundredevis af spil, kan være tillokkende for mange. Især hvis man ikke har for vane at bruge hundredevis – eller tusindvis – af kroner på spil om året.

Med tilføjelsen af EA Play, har Xbox Game Pass Ultimate fået tilføjet store titler, som Star Wars Jedi: Fallen Order. Derudover kan abonnenter frit spille flere titler i sportsserier, som FIFA og Madden.

Her er et udpluk af de spil, du får adgang til med Uplay+ til PC. Hvis Ubisoft indgår en aftale med Microsoft, kan vi komme til at se flere af disse i Xbox Game Pass. (Foto: Ubisoft/Tech Tossen)

Store titler kan komme med Ubisoft til Xbox Game Pass

Hvis det lykkes Microsoft at få tilføjet Ubisoft til Xbox Game Pass, kan det betyde endnu flere store titler. Hvis du abonnerer på Uplay+ til PC, har du adgang til spil som Assassin’s Creed Valhalla og Watch Dogs: Legion. Og her snakker vi de store ‘Ultimate Edition’-udgaver vel at mærke. Begge er titler som jeg, og sikkert mange andre, gerne ser blive en del af Xbox Game Pass.

Læs også: Xbox-app kommer måske til TV næste år

Men hvad er sandsynligheden for at det sker? – Ifølge Jez Corden er der en stor chance for, at vi snart får Ubisoft-spil at se i Xbox Game Pass-biblioteket. For nyligt tilføjede Microsoft Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege til Xbox Game Pass, hvilket blot forstærker rygterne om et forestående samarbejde. Det betyder selvfølgelig ikke, at det bliver alle de store titler med det samme – men man har lov at håbe.

Du kan læse mere om Xbox Game Pass her.

Exit mobile version