Tech Tossen

Vær blandt de første til at spille Madden 21

Madden 21 (Foto: EA)

Madden 21 (Foto: EA)

Fra i morgen, den 20. august, er ventetiden endeligt ovre for de af os, der glæder sig til det nye Madden 21. Fra klokken 17:00, torsdag den 20. august, kan dette års Madden-spil nemlig spilles uden begrænsninger. Der er dog et par krav, du skal opfylde før du kan give dig i kast med næste sæsons amerikansk fodbold.

Læs også: FIFA og Madden klar til næste generations konsoller

Først og fremmest kræver det, at du spiller på en PC. Det udelukker nok en del, de de fleste ynder at spille sportsspil på konsoller. Personligt har jeg dog sværget til PC i flere år, og har faktisk ikke købt et FIFA eller Madden til konsol siden 2016. En af grundende hertil er EA’s abonnementstjeneste, som nu har fået navnet EA Play.

Og netop EA Play er næste skridt. For at kunne spille det fulde Madden 21 fra i morgen, skal du være medlem af EA Play Pro. Jeg giver omkring 700 kroner årligt for tjenesten, der til gengæld giver mig op til en uges tidlig adgang til titler, som netop Madden og FIFA. Dertil kommer, at spillene følger med i prisen. Du kan altså spille dem, så længe du abonnerer. En ekstra bonus er, at du får de helt store forudbestillingspakker og ikke bare standardversionerne.

Nyt i Madden 21

Hvor meget nyt, der rent faktisk er i Madden 21, finder vi ud af i de kommende dage. Der kommer selvfølgelig også en anmeldelse herfra. Fra EA Sport lader det til, at det i år handler mest om den længe ventede overhaling, der skal gøre spillet mere realistisk. Der er selvfølgelig nye tilføjelser til styringen. Her snakker vi både de famøse “Skill Moves” fra den offensive side, men også endringer til din defensiv.

Især defensiven har været lidt af et hængeparti i de senere år. At spille “defense” har været utroligt trivielt og ensidigt. Her påstår EA Sports dog, at men har givet forsvarsstyringen et løft i Madden 21. Det glæder jeg mig personligt meget til at opleve.

Også scenerne imellem spillene har fået den overhaling, spillere har krævet i flere år. Mange af os er efterhånden trætte af at se på spillere, der bare vader ind i hinanden. Dertil kommer den ene og anden grafikfejl, der virkelig understreger, at computerspillet stadigvæk mangler en del på realismen. Det er igen in ting, som EA Sports påstår at have rettet. Hvor godt det er lykkedes, finder vi ud af i morgen.

Læs også: Anmeldelse: Madden NFL 20

Spil med tidlig adgang på PlayStation og Xbox

Hvis du ikke lige spiller PC, som jeg gør, så er der stadig lidt gode nyheder. Det er nemlig også muligt at få 10 timers adgang til det FULDE spil på PlayStation 4 og Xbox One. Det kræver, at du er medlem af EA Play på din respektive konsol, hvilket koster 32 kroner om måneden.

Her får du fuld adgang til Madden 21 i 10 timer. De 10 timer kan du fordele som det passer dig – knald dem af med en 10-timers maratonsession eller bred dem ud over flere dage. Det forlyder, at adgangen til spillet på PlayStation og Xbox starter den 21. august. Med EA Play får du desuden 10 procents rabat på køb af EA-titler. Du kan altså spare penge på dit Madden.

Samtidigt overføres dine gemte data fra prøveperioden til det fulde spil. Altså uanset om du køber det digitalt eller allerede har forudbestilt det. Du kan finde meget mere information om Madden 21 på den officielle hjemmeside.

Exit mobile version