Tech Tossen

Vender EA endelig tilbage til Steam?

Et tweet fra Electronic Arts ser ud til at brygge på noget, som man har spekuleret på i et stykke tid – hvorvidt EA’s pc-spil kommer tilbage til Steam. Det virker måske ikke af så meget, men videoen af en dampende varm drik, i et EA-krus, lader til at være et tip om at deres spil vender tilbage til Steam.

EA fjernede tilbage i 2011 deres spil fra Steam, og lanceret Origin på samme tid som Battlefield 3 og Crysis 2. Origin blev derefter kataloget som EA’s spil eksklusivt blev udgivet til. Dette skabte meget debat, og var bestemt ikke populært.

Ét tweet er ikke det eneste bevis for, at EA’s spil måske vender tilbage til Valves launcher. I sidste uge fandt Twitterprofilen, RobotBrush, en testapplikation til at køre Origin-spil gennem Steam, hvilket antyder en lignende situation som Uplay, hvor spilene er til salg i Steam, men åbner deres egen launcher, når de spilles.

Det er muligt, at denne tilbagevenden kun bliver til deres bagkatalog, da antydningerne hidtil har involveret nogle ret gamle spil – for eksempel Saboteur.

Electronic Arts er den største udgiver af licenserede videospil (takket være Star Wars og EA Sports), og disse spil kommer med store omkostninger, så det er muligt, at virksomheden ikke ønsker at overdrage 30 procent til Valve for et spil, som eksempelvis Star Wars Jedi: Fallen Order, som udkommer den 15. November. Se systemkravene her

Exit mobile version