Apples Airtags har været ude i et stykke tid efterhånden, og jeg har nu haft min i et par uger. I videoen øverst i artiklen kan du høre mine erfaringer med den indtil nu. Er du mere til lyd, kan du også høre vores anmeldelse som podcast.

Går i struben på Tile

Tile er ikke glade for Apple Airtags for at sige det mildt. Og det er der en grund til. Apple går direkte ind og erstatter deres produkt med noget, hvis brugscenarie bliver markant forbedret til dem med en iPhone.

I videoen vil du se og høre, hvad forskellene er på de to. Der er fordele og ulemper begge veje, men dog trumfer Apple ved at have en bedre oplevelse over hele linjen til iPhone brugerne.

Virker på to forskellige måder

Generelt set kan man sige, at Airtag virker på to forskellige måder. Når man er tæt på eller langt væk. Når man er tæt på og inden for bluetooth rækkevidde, får man nogle ret fede animationer og taktile oplevelser. Det kræver dog, at du har den rigtige telefon. I videoen kan du se, hvordan processen ser ud, og hvilken iPhone det kræver.

Når den er langt væk, og man har mistet sin ting med en Airtag i, kræver det, at en anden Apple bruger kommer i nærheden af den. Signalet bliver således sendt med bluetooth til den pågældende iPhone og derefter med internet op til skyen – og wupti kan man se den på Find appen. Der er nogle misforståelser, der florerer omkring Airtags når de er langt væk. Dem kan du høre om i videoen. På den måde sørger du også for, at du ikke køber den af de forkerte årsager.

Hvad koster det?

Prisen for en enkelt Airtag ligger på 249 kroner hos Apple. Man kan også købe en pakke med fire til 849 kroner. Vær dog opmærksom på, at de ikke kommer med et hul til en nøglering. Man skal altså ud og købe en holder seperat – eventuelt fra Apple selv … selvfølgelig.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments