Tech Tossen

Video-guide: Kom igang med at høre podcast

Hvad er podcast & hvordan kommer du i gang med at lytte? 🎧

Hvis du ikke er kommet i gang med at høre podcast, så er det simpelthen på tide. Mediet er mere populært end nogensinde, og man kan finde stort set alt, hvad hjertet begaver. Men hvad er podcast, og hvordan kommer man i gang med at lytte til det? Det giver vi svaret på i denne guide.

Læs også: Skoler bliver ramt af cyberangreb

Hvad er podcast?

Podcast er lyd, der er lagt op af medier, privatpersoner og ildsjæle, der gerne vil dele ud af deres viden eller interesser. Det er gratis og kan lyttes til, når man har tid og lyst. De fleste radioprogrammer – for eksempel alle DR’s programmer – bliver også lagt op som podcasts, som kan lyttes til når som helst.

Der er noget for enhver smag, og hvis det ikke findes på dansk, så er der stor sandsynlighed for, at det findes på engelsk. Uanset hvad vil der helt sikkert være noget for dig.

Læs også: Netflix tilbyder gaming indenfor det næste år

Hvordan kommer du i gang med at høre podcast?

Det er egentlig ret simpelt at komme i gang med at lytte. Det kræver blot en smartphone og de rigtige apps. Hvis man har en iPhone, så findes der allerede Apples egen podcast app. Den er, efter vores mening, ikke særlig godt designet. Derfor anbefaler vi, at man går efter en anden af slagsen. I videoen kan du se, hvilke apps vi anbefaler, og der finder du også links til de pågældende apps. Bare klik på “se på YouTube” nede i venstre hjørne for at komme ind og se relevante links. Der er både noget til iPhone og Android.

Hvis du skulle ligge inde med nogle anbefalinger til gode podcasts, så skriv til os!

Du kan jo starte med at lytte til Tech Tossen Podcast, hvor vi jævnligt kommer med nye episoder.

Exit mobile version