Tech Tossen

Video: OnePlus Nord anmeldelse

OnePlus Nord

OnePlus Nord

OnePlus Nord 🇩🇰 Dansk Anmeldelse

OnePlus Nord er en af de budget telefoner, OnePlus er kommet med i 2020. Der findes yderligere to budget telefoner i Nord serien, der er endnu billigere.

OnePlus Nord leverer en række positive punkter, der gør den til et ret attraktiv alternativ til en ellers dyr topmodel. Faktisk har den så mange gode punkter, at den helt har fejet OnePlus 8 af banen, der nu ikke er at finde til salg hos OnePlus.

Læs også: Amerikanske toldere konfiskerer 2.000 OnePlus Buds ved en fejl – og praler med det

Punkter som batteri, opladning, skærm, hastighed og brugerflade er alle på et niveau, der er med til at fremhæve denne telefon. Til gengæld går man på kompromis med kameraet, der naturligvis ikke er det bedste med tanke på prisen.

Det er tydeligt at OnePlus forsøger at ramme et marked, som de har bevæget sig væk fra, i takt med at deres mobiltelefoner er steget i pris. De får hård konkurrence af Samsung, der med deres A-serie fejer stort set al konkurrence af banen. Der er ellers blevet plads til ny konkurrence, efter at Huawei fuldstændig er ude i kampen om mobilkunderne.

Se også: Abonnér på YouTube

Med udgivelsen af OnePlus Nord giver det os naturligvis spekulationer omkring, hvad OnePlus har tænkt sig, når næste omgang OnePlus telefoner kommer på markedet. Vil der komme en OnePlus Nord 2, der gør 9 serien mindre attraktiv? Det er selvfølgelig noget, vi vil holde øje med.

Exit mobile version