Tech Tossen

Watch Dogs: Legion multiplayer på PC udskudt

Watch Dogs: Legion opdatering på Xbox Series X (Foto: Tech Tossen)

Watch Dogs: Legion opdatering på Xbox Series X (Foto: Tech Tossen)

Fra i dag var det meningen, at du skulle kunne spille Watch Dogs: Legion multiplayer på konsol og PC. Desværre har Ubisoft fundet en række fejl på både Xbox, PlayStation, Google Stadia og PC, som betyder, at PC-versionen udskydes på ubestemt tid. Også på konsoller og Stadia er der problemer, men Ubisoft har besluttet stadig at rulle multiplayer-opdateringen ud – dog med visse begrænsninger.

Læs også: Cyberpunk 2077 tager afstand fra Keanu Reeves-sex

I forhold til Watch Dogs: Legion multiplayer på PC, har Ubisoft identificeret fejl, det kan få spillet til at ‘crashe’ hos spillere, med bestemte grafikkort. Spiludvikleren kommer ikke nærmere ind på, hvilke grafikkort, der er tale om. I et blogindlæg fortæller Ubisoft blot, at der arbejdes på at finde en løsning hurtigst muligt.

Problemerne går som nævnt også udover konsoller og Stadia. Her har Ubisoft fundet ud af, at spillet igen kan ‘crashe’ under ‘Tactical Op’ (Et in-game event, red.). Derfor har man besluttet at udskyde lanceringen af den første Tactical Op til den 23. marts. Dette gælder både for Xbox og PlayStation, på tværs af generationer, samt Google Stadia.

Læs også: Første store patch til Cyberpunk 2077 kommer med stor fejl

PlayStation 4 og PlayStation 5 er desuden ramt af yderligere begrænsninger. Begge konsoller vil have begrænset in-game tekst chat til at starte med. Også her arbejder Ubisoft på en rettelse, der efter planen skal rulles ud den 23. marts.

Opdateringen til Watch Dogs: Legion kan downloades nu på både PlayStation og Xbox.

Exit mobile version