Tech Tossen

Wear OS husker dig på at vaske hænder

Wear OS, Googles styresystem til smartwatches, er begyndt at huske brugerne på, at de skal vaske deres hænder. Funktionen kommer uden tvivl på grund af Coronavirus, hvor der er bred enighed om, at en af de bedste måder at undgå smitte, er ved at vaske hænder ofte.

Se også: Apple lancerer den nye iPhone SE

Funktionen ser umiddelbart ud til at være en del af Google Ur-opdateringen til version 5.4.0. Funktionen, som er tilføjet til Ur-app’en, udsender en lille påmindelse hver tredje time, om at det er på tide at finde et sted, hvor du kan vaske dine hænder. Så snart du har fundet en håndvask, eller andet sted at vaske hænder, kan du starte en timer på 40 sekunder – det er åbenbart så lang tid det tager at vaske sine hænder ordenligt. Hvis du føler, at funktionen er en smule irriterende, kan du selvfølgelig altid slå den fra – bare husk at vaske dine hænder.

Coronavirus har efterhånden revet hele verden i stykker, som vi kender den, og den bedste måde at midske smittespredning er angiveligt ved at vaske hænder. Google er også langt fra de første til at forsøge at hjælpe folk til at huske at vaske hænder. Internettet er således fyldt med tiltag, der skal gøre det en smule mere underholdende at vaske hænder. I USA har man fundet på den tommelfingerregel, at man skal vaske sine hænder i lige så lang tid, som det tager at synge ‘Happy Birthday’ to gange. Det har affødt denne web-app, som fortæller, hvilke to kendte mennesker, du skal synge ‘Happy Birthday’ for. Desværre er det kun amerikanske berømtheder, der figurerer i app’en. Så hvis der sidder én derude, som kan lave en lignende app med danske berømtheder, tegneseriefigurer eller andet interessant, så er idéen hermed givet videre.

Exit mobile version