Tech Tossen

Xbox Series X får første opdatering

Xbox Series X (Foto: Xbox)

Xbox Series X (Foto: Xbox)

Microsoft har startet udrulningen af november-opdateringen til Xbox Series X, Series S og Xbox One. Dermed får de nye konsoller altså den første opdatering siden lanceringen midt i november. Softwareopdateringen inkluderer blandt andet nye, og mere dynamiske, baggrunde, der er eksklusive til Xbox Series X og Series S.

Læs også: Xbox-app kommer måske til TV næste år

Der er i alt seks nye dynamiske baggrunde, blandt andet nogle, som helt klart har draget inspiration fra tidligere konsoller. Du kan vælge en af de nye baggrunde i din konsols indstillinger, og Microsoft siger, at der arbejdes på nye designs til fremtidige opdateringer.

Der er lanceret 6 dynamiske baggrunde til de nye Xbox-konsoller – ifølge Microsoft er flere på vej. (Foto: Microsoft)

Udover de nye baggrunde, har Xbox Series X og Series S også fået et nyt ‘Auto HDR’-tag med denne opdatering. Det nye tag viser dig, hvornår et spil benytter sig af Auto HDR-funktionen, og vises, når du åbner din Xbox-guide(trykker på controllerens Xbox-tast, red.) mens du spiller.

Et lille tag i højre side skal give dig besked, når et spil benytter sig af ‘Auto HDR’. (Foto: Microsoft)

Forudinstaller spil fra Game Pass

Fremover vil du også kunne forudinstallere en række af de spil, der er på vej til Xbox Game Pass. Du skal blot gå ind i din Game Pass-app på konsollen eller telefonen og finde ‘Kommer Snart’-sektionen. Det er dog ikke alle spil, der vil kunne forudinstalleres. Men Microsoft har tilføjet en funktion til mobil-app’en, der tillader dig at sætte de spil i kø, der ikke kan forudinstalleres. På den måde vil installationen automatisk starte, så snart spillet frigives på Game Pass.

Med forudinstallering af Game Pass-spil, kan du være klar til at spille i det sekund, spillene frigives. (Foto: Microsoft)

Du kan læse om alle nyhederne i den nye opdatering til Xbox Series X, og renten af konsol-familien, her.

Exit mobile version