Tech Tossen

Få Watch Dogs 2 gratis til PC indtil i morgen

Watch Dogs 2 (Foto: Ubisoft)

Watch Dogs 2 (Foto: Ubisoft)

Lige nu kan du få Watch Dogs 2 til din PC ganske gratis. Det eneste, du sådan set skal gøre, er at logge ind på din Uplay-konto. Hvis du ikke allerede har en Uplay-konto, kan du oprette en kvit og frit. Egentlig gav Ubisoft Watch Dogs 2 i gave til alle, der fulgte med på deres Ubisoft Forward-stream i søndags.

Løs også: Assassin’s Creed Valhalla kommer allerede til november

På grund af tekniske problemer, oplevede flere brugere problemer med at indløse spillet. Det har altså ført til, at Ubisoft udvider den såkaldte giveaway så den løber til og med i morgen. Det er desuden ikke første gang, at en af de digatle butikker har problemer med giveaways. Da Epic Games Store forærede Grand Theft Auto V væk i maj, gav det så meget tryk på butikken, at den simpelthen lukkede ned i mere end 8 timer.

Se den officielle trailer til Watch Dogs 2.

Sådan får du Watch Dogs 2 gratis til PC

For at få din gratis kopi af Watch Dogs 2, skal du først og fremmest skynde dig over til Ubisoft. Derfra skal du blot logge ind med din Uplay-konto. Så snart du har logget ind, får du besked om, at du nu succesfuldt har gjort krav på spillet. Herefter vil du kunne se Watch Dogs 2 i dit Uplay-spilbibliotek.

Læs også: Far Cry 6 afsløret på Ubisoft Forward

Muligheden for at få Watch Dogs 2 gratis løber som sagt til og med i morgen. Så hvis du ikke allerede har gjort brug af tilbuddet, er det bare med at få det gjort, inden tidsfristen udløber.

Exit mobile version