Tech Tossen

Tech Tossen lancerer Tech Tossen Podcast

Det har været en anelse tyndt med aktiviteten hos Tech Tossen, det medgiver vi gerne. Men som med så mange andre selvfinansierede projekter, er det en balance mellem tid og økonomi. Vi har dog ikke ligget på den lade side, og kan nu stolt præsentere den allerførste episode af Tech Tossen Podcast.

GeForce Now kommer til Android

Podcasten vil som minimum udkomme en gang om ugen, og vi forsøger at dække alt det, der interesserer dig. Det er klart, at vi har tungt fokus på gaming, men podcasten vil komme vidt omkring. Faktisk vil vi lade en stor del af indholdet være op til vores læsere.

Med hver episode åbner vi op for de spørgsmål og emner, som interesserer dig allermest. Det eneste du skal gøre er at kommentere under artiklen eller på vores Facebook. Ud fra alle kommentarer vælger vi nogle stykker, som vi tager med i podcasten. Måske bliver dit spørgsmål endda fundamentet for en hel episode.

Følg podcasten på Spotify

Episode 1 – Google Stadia

Tech Tossen Podcast Ep. 1 – Google Stadia

I den allerførste episode af podcasten kommer jeg hurtigt omkring Google Stadia, og giver mit bud på Stadias chancer på markedet. I sidste uge åbnede Stadia op for eksperimental adgang på alle Android-enheder. Det betyder, at du ny kan spille dine Stadia-spil direkte fra telefonen – ligegyldigt hvilken model eller producent, der er tale om. Spørgsmålet er bare, om det er nok til at konkurrere med PlayStation Xbox og PC, og om det vil tiltrække flere brugere. Du kan høre ele første episode af Tech Tossen Podcast lige her:

Exit mobile version