Vi har haft Google Nest Hub 2. Gen til til test i et godt stykke tid nu. Både Patricio og jeg har fået mulighed for at teste enheden, hvilket har givet os rig mulighed for at drøfte, hvor god den er til forskellige behov. Fordi vi begge har haft den til test, har vi valgt at optage vores anmeldelse af Google Nest Hub 2. Gen, som både video og podcast.

Se også: Video: Unboxing af Google Nest Hub 2. Gen

I denne anmeldelse af Google Nest Hub 2. Gen har vi blandt andet fokus på den helt nye søvnfunktion. Funktionen har været et af Googles helt store salgspunkter. Men i virkeligheden begrænser den faktisk brugen af den nye Nest Hub en hel del. Funktionen har så specifikke krav, at Patricio slet ikke har haft mulighed for at teste den – det kan du selvfølgelig høre mere om i videoen eller podcasten.

Læs også: Videoguide: Opsætning af Google Nest Hub 2

Til gengæld er der mange andre fordele ved Nest Hub 2. Gen, som gør den til et godt køb. Den kommer med forbedret lyd i forhold til forgængeren, og så fungere stemmeassistenten super godt. Det er næsten som om, at den gør sig bedst i alle andre rum end soveværelset – hvor man dog er nødt til at have den stående, hvis man vil bruge Sleep Sensing-funktionen.

https://www.youtube.com/watch?v=grzABje5SEA

Du kan både se og høre den godt og vel 35 minutter lange anmeldelse af Google Nest Hub 2. Gen herover. Husk at du også altid kan finde podcasten på stort set alle podcast-platforme, samt se alle videoer på Premium Gear DK.

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Brugerflade
Skærm
Pris
Lyd
Stemmeassistent
Tidligere artikelHarman Kardon lancerer high-end-lyd – Radiance 2400
Næste artikelApple tester ny MagSafe på fire nye iPhone-modeller
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments